avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot dovedi de dependenta partenerului ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot dovedi de dependenta partenerului ?

Cum pot dovedi in instanta ca sotul meu este dependent de etnobotanice? In cazul unui divort, cu un copil de varsta mica. Doresc custodie unica
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 09:38, 10 Noiembrie 2018
Buna seara,
Pai cu inscrisuri daca are ceva internari sau altele asemenea sau macar cu martori.
Da, în principiu asa ar trebui dar va trebuie probe certe.
Sfatul meu este sa nu încercați procesul fără avocat daca vreti sa aveti sanse la proces.
Custodia unică se obține foarte greu.
Apreciez că acest motiv nu este, per se, atât de puternic încât să determine instanța să dispună exercitarea autorității părintești doar de dvs, însă aveți șanse să obțineți stabilirea lucuinței minorului la domiciliul dvs.
Dar luați-vă un avocat bun și poate reușiți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie totala Dudumaya Dudumaya Buna seara, ma numesc Leonte Claudia si locuiesc in Danemarca. In iulie urmeaza sa aduc si baiatul in varsta de 15 ani pt a l inscrie la scoala.Ma intereseaza ... (vezi toată discuția)
Custodie/tutela unica Roxana LADUNCA Roxana LADUNCA Va rog sa îmi spuneți dacă pot obține custodia unica a celor 2 copii minori(încă), având în vedere următoarele :din august 2015 nu mai au niciun fel ... (vezi toată discuția)
Lncredintare definitiva minor opazii opazii Buna seara. Am o fetita de 8 ani si as dori sa stiu cum pot obtine incredintarea definitiva a minorului in conditiile in care tatal a recunoscut copilul dar nu ... (vezi toată discuția)