avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

va salut. va rog sa-mi spuneti, ce demersuri as putea face pt a dovedi faptul ca fostul meu sot nu este un simplu angajat ci un asociat unic la o societate si deci veniturile lui sunt , in mod sigur, mult mai mari decat salariul minim pe ec. Acum sunt in proces de marire de pensie. baietelul nostru are 4 anisori, dar el are deja alt baietel de 2 anisori. MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: Avocat Irina Carmen Cristea , Avocat 11:10, 13 Noiembrie 2009
Avand in vedere faptul ca sunteti deja despartiti in drept , veniturile fostului sot pot fi dovedite printr-un certificat constatator solicitat ONRC-ului de care apartine societatea cu sediul social si printr-un certificat de atestare fiscala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada venit in proces reincredintare minor oananicolescu oananicolescu Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema : Daca tatal divortat a intentat proces de reincredintare minor fostei sotii ... (vezi toată discuția)
Stabilirea pensiei alimentare CLAU1073 CLAU1073 Buna ziua, Ma aflu in situatia e a solicita pensie alimentara pentru baietelul meu de 2 ani si 6 luni. Va rog sa-mi spuneti ce acte sunt necesare si care ... (vezi toată discuția)
Partaj srl ionyca ionyca cand unul dintre soti este actionar 50% intr-o societate comerciala SRL in timpul casatoriei fara stirea celuilalt sot ,cel din urma poate beneficia de ... (vezi toată discuția)