avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... sal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

sal

Am terminat liceu in anu` asta in vara si pana acum nam gasit de lucru si cineva mi sa spus sa intru in somaj,altu imi zice ca e prea tarziu sa depun acte pt somaj ca este trecut de 2 luni.Va rog sa`mi spune cineva care stie daca se mai poate sa depun acte pt somaj de acum incolo...Multumesc
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 03:32, 13 Noiembrie 2009
Trebuia sa va duceti la somaj in evidenta ca fiind persoana in cautarea unui loc de munca , in 60 zile de la absolvire .
Mai incearca , pentru ca nu este niciodata prea tarziu , si poate accepta sa-ti primeasca actele .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj... dinam dinam se mai poate si in perioada aceasta \\"octombrie\\"..sa se depuna acte pt somaj..??.desi nu am lucrat,am terminat liceul,,nam luat bacalaureatul,,si mi-am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj pentru absolventi de liceu paula elena margalina paula elena margalina buna ziua. am terminat liceul anul acesta si din anumite conditii nu doresc sa merg la facultate decat anul viitor.anul acesta vreau sa-mi depun dosarul ... (vezi toată discuția)
Este corect? riannart riannart Anul acesta fiul meu a terminat liceul si pe data de 13 septembrie am fost sa introduc actele pentru somaj deoarece nu am gasit nimic de lucru pentru el in ... (vezi toată discuția)