avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitare Concediu Medical ( cod 14, cancer)
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitare Concediu Medical ( cod 14, cancer)

Aș dori să știu dacă se impozitează sau nu concediul medical pe cod 14 ( cancer).

Alte discuții în legătură

Plata concediu medical cod 14 petremihaiv petremihaiv Buna ziua Sotia este concediu medical cod 14(cancer) As dori sa stiu,daca se plateste 100% din salariul brut sau net? Multumesc, O zi buna (vezi toată discuția)
Calcul concediu boala neoplazica Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu Buna ziua, Sunt incadrat la salariul minim pe economie si sunt in concediu medical. Totusi mi se opreste impozit pentrru ca de la contabilitate mi se spune ca ... (vezi toată discuția)
Plata zile concediu de odihna aferente sept 2017-martie 2019 raluca_dana raluca_dana Buna ziua, Am un angajat care din luna sept 2017 pana in 18 martie 2019 este in concediu de boala cod 14 ( cancer). A venit azi 11 martie 2019 cu decizie ... (vezi toată discuția)