buna! sunt un om simplu dar cu multa ambitie si corectitudine.Mi-am activat serviciul de internet mobil,ironic numit WAP UNLIMITED (WAP NELIMITAT) si totu a decurs normal. Intr-o zi,am vrut sa-mi verific mailul dar acea pagina nu-mi incarca. bun! am crezut ca-i ceva temporar dar m-am inselat si am lasat-o balta. intr-o alta zi am incercat sa descarc un fisier de 5mb(marime) iarasi acelasi chestie
ok! am sunat la rel cu clientii si am intrebat de unde pot sa citesc termeni si conditii ale serviciului wap iar ei ce credeti ca mi-a rasp?
cum adica termeni si conditii?
atunci simteam cum fierbe sangele in mine cat de incompetenti pot fi!
l-am intrebat de ce nu merge wap.yahoo.com iar ei au zis k yahoo a impus restrictia ca cica e prea utilizata!
l-am intrebat limita de marime pe fisier...
... dar aici in sfarsit au recunoscut dupa ce-au mintit atata timp sau poate habar n-aveau de aceste limitari dar asta nu e problema mea! corect? mi-a mai zis ca n-am facut contract cu ei,deci n-am ce sa comentez si ca serviciul de date nu este garantat iar eu i-am spus nici o problema! am si contract.replica lui: voi ati facut contractu pt serviciu de voce,de cel de date nu scrie nimica! DAMM!
... dar aici in sfarsit au recunoscut dupa ce-au mintit atata timp sau poate habar n-aveau de aceste limitari dar asta nu e problema mea! corect? mi-a mai zis ca n-am facut contract cu ei,deci n-am ce sa comentez si ca serviciul de date nu este garantat iar eu i-am spus nici o problema! am si contract.replica lui: voi ati facut contractu pt serviciu de voce,de cel de date nu scrie nimica! DAMM!
oricum cand am timp am sa ma uit si pe contract ca sa ma asigur! dar totusi, orange ar trebui sa plateasca pt ca au negat atata vreme si nu numai pe mine! pun pariu ca daca sun dinnou si vb un pic mai taraneste iara im baga pastila pe gat! p.s.: ultima convorbire cu ei a fost inregistrata! dak v-o trebe dati-mi adresa voastra de mail! am sa mai sun sperand ca prin vreu smecher care sa ma minta!;-)