avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Nu am achitat de 3 luni un leasing auto făcut în ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Nu am achitat de 3 luni un leasing auto făcut în Germania și vreau să înapoiez mașina, dar banca a zis că mașina trebuie să fie dusă în Germania. Acum sunt în România, unde să mă adresez ca să vină cineva să o ridice?

De 3 luni nu am mai plătit rata la o masina pentru ca de aproape 6 luni nu mai sunt in germania si vreau sa stiu cum sa fac sa le predau masina pentru ca am vb cu banca si au zis ca trebuie ca masina sa fie in germania! Masina nu mai are asigurare si vreau sa o predau,am vb la banca si le-am zis ca vreau sa le dau masina inapoi pentru ca nu ma mai întorc în germania ca nu am unde si banca a zis ca nu mai depinde de ei acum,ca au plasat dosarul unei firme de recuperări? Ma poate ajuta cineva cum sa fac sau unde sa ma adresez sa vina sa ridice masina si care sunt consecințele dupa ridicare? Vreau sa o predau cat mai repede pentru ca o sa merg in alta tara! Daca ma poate ajuta contra cost a-și fii recunoscător!
Ultima modificare: Joi, 15 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Buna ziua,

Pentru rezilierea contractului trebuie sa formulati o actiune in judecata in Germania, in principiu - dupa analizarea contractului se va putea spune care este instanta competenta. Aspect de luat in calcul: se va solicita rezilia contractului incheiat cu vanzatorul masinii, nu cu banca, intrucat aceasta nu e in culpa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz plata dauna rca culita culita Am un dosar la Ominasig, prin care conform constatarii politiei si declaratiei vinovatului, asiguratorul Omniasig trebuie sa imi deconteze reparatia masinii ... (vezi toată discuția)
Vehicul imprumutat, accident in germania mircea_m mircea_m Am imprumutat unui amic o remorca (platforma transport autovehicule), in Iunie 2013, pentru a aduce un autoturism din Germania, acolo ansamblul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . am o problema și vreau sa știu dacă o pot rezolva ... Delia2022 Delia2022 Buna ziua . Am o problema și vreau sa știu dacă o pot rezolva în judecată . Am fost păcălită de o firma de transport din România . Am trimis o ... (vezi toată discuția)