avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere masina

Buna ziua.Sotul meu a plecat in italia cu masina înmatriculata in romania .În italia a avut loc un accident (tamponare) pt a o repara -o il costă foarte mult cei de la service iau propus dak doreste sa o vândă pt piese.Intrebarea este cum va radia masina in romania ce acte ii trebuie?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Noiembrie 2018
ionny-ionela, utilizator
Cu documente emise de cei de la service (in sensul ca este data la dezmembrare) si cu constatarea accidentului de catre organele de politie, va putea sa o radieze din Ro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate radia o masina de mine in urmatorul caz? silesax silesax este posibila radierea unei masini pe care am cumparato (un aro cu motor de bv) cu acte in regula dar careia nu vreau sa duc actele pina la capat de catre ... (vezi toată discuția)
Radiere si reinmatriculare flavius84 flavius84 am inmatriculat acum 3 ani in ro o masina din it ,nu am recuperat taxa si acuma vreau sa o radiez si sa o inscriu din nou in it pt ca sunt probleme cu numere ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare auto cu numere straine vladulescuovidiu vladulescuovidiu Buna ziua. Problema mea este un accident rutier in urma caruia masina a fost distrusa in proportie de 65%. Nu au fost implicate alte masini,deci,nici ... (vezi toată discuția)