avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Ce se intampla cand esti citat ca martor dar nu te ...
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Ce se intampla cand esti citat ca martor dar nu te prezinti?

Eu am fost chemata ca martora la un proces dar fara sa imi dau acordul nici nu stiu de catre cine am fost pusa martora si daca nu ma prezint ce se intampla?
Foarte simplu,o sa primiti un avertisment si daca nu va prezentati o sa primiti amenda si o sa fiti adusa cu mandat de aducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

daca nu ma prezint andrei856 andrei856 buna as vrea sa stiu ce se intampla daca nu ma prezint la un proces in calitate de martor.am fost chemat la procuratura si atunci mi sa spus ca sunt cercetat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt chemat drept martor la un proces penal si nu ... Reglementări Reglementări Bună ziua, sunt chemat drept martor la un proces penal si nu vreau să mă prezint. Ce se poate întampla cel mai grav? Am înteles că pot primi o amenda si ... (vezi toată discuția)
Martor la un dosar penal dointza dointza Buna seara, am fost chemata la politie pentru a semna o declaratie \"martor\" al unui dosar penal , doamna ce investiga cazul scria de zor cand am intrat in ... (vezi toată discuția)