avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... sunt in insertie si se desfinteaza firma
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

sunt in insertie si se desfinteaza firma

Buna ziua, am fost in crestere copil 2 ani dupa care am revenit sa serviciu si beneficiea de insertie. La o luna dupa ce am revenit s-a facut anint ca se desfinteaza societatea.
Eu pot beneficia de somaj si daca in perioada asta mai beneficiez de insertie?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:16, 15 Noiembrie 2018
Daca societatea se desfiinteaza, veti putea beneficia de somaj ... pe durata somajului nu veti mai primi stimulent de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil vasilescupetro vasilescupetro Buna ziua, daca am optat pentru concediul de 2 ani iar acum as dorii sa ma intorc la servici pana la implinirea varstei de un an , mai primesc stimulentul pana ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Diana Chis Diana Chis Buna ziua! Sunt in concediu de crestere a copilului pana pe data de 19.05.2018,cand acesta implineste varsta de doi ani. As dori sa beneficiez de stimuentul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in aceasta perioada ma aflu in concediu de ingrijire ... FlorentinaAndries FlorentinaAndries Buna ziua, In aceasta perioada ma aflu in concediu de ingrijire copil ( 2 fetite gemene). Am rugamintea sa ma ajutati cu raspunsul la 2 intrebari. 1.Sunt ... (vezi toată discuția)