avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere despagubiri la ANRP, titularul cererii decedat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere despagubiri la ANRP, titularul cererii decedat intre timp

Tatal meu a depus la ANRP un dosar (in anul 2005) pentru a fi despagubit pentru imobilul parintilor lui, preluat in mod abuziv pe vremea regimului comunist. Zilele trecute, am primit in sfarsit o adresa din partea ANRP pentru a veni in completarea dosarului cu cateva dicumente. Intre timp, tatal meu a decedat (in 2009). Mama este in viata, mai am o sora. Ce demersuri sunt de facut, avand in vedere ca tata a decedat intre timp?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:24, 15 Noiembrie 2018
Trebuie dezbatuta succesiunea dupa tatal dvs, unde va trebui inclusa suma acordata ca despagubire.
inca nu am nicio suma. dosarul inca nu este solutionat. ANRP a trimis o adresa pe numele tatalui in vederea solutionarii dosarului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atunci trebuie sa obtineti un certificat de calitate de mostenitor, in baza caruia sa continuati procedura.
Certificatul de calitate de mostenitor il obtineti de la orice birou notarial din circumscriptia Judecatoriei unde defunctul a avut ultimul domiciliu.
Trebuie sa se prezinte toti mostenitorii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pama rezolvati cele mentionate anyerior trimiteti actele pt a nu pierde timp si apoi depuneti si certificatul calitate mostenitor.Ar fi bine sa aratati adresa unui av sunt discutii mai ample .
in anul 2009 am facut un certificat de mostenitor (bunuri mobile) in care s-a trecut masa succesorala, mostenitorii si cotele parti. Nu au fost declarate bunuri imobile deoarece nu existau si nu exista nici la ora actuala. E valabil certificatul din 2009? Pot sa il folosesc pentru a continua procedura la ANRP?

Alte discuții în legătură

Dosar despagubire anrp danstef danstef Sotia mea , mostenitoare a defunctului sau tata -calitate certificata prin documentul nr.63/22.06.2014-in e-mail. Conform nu poate afla numarul dosarului ce ... (vezi toată discuția)
Plingere depusa la cedo acum 4 ani; reclamantul a decedat; cedo va emite solutiea? Balaurul Balaurul Buna ziua; Expun catre dvs. urmatoarele: In toamna lu\\\' 2004, tatal meu a inaintat o plingere catre CEDO (legata de aplicarea Legilor Funciare); cererea a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! problema mea se refera la o dezbatere succesorala. ... Pulbere-de-stele Pulbere-de-stele Buna ziua! Problema mea se refera la o dezbatere succesorala. In 2014 a murit tatal meu si nu am facut dezbatere. In 2019 a murit mama mea iar acum am deschis ... (vezi toată discuția)