avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Litigiu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Litigiu

Dacă legea prevede închirierea la pachet apartament-curte; curtea fiind spațiu comun- folosirea ei fiind în cotă parte indiviză?
Cel mai recent răspuns: Av. Codrin Siniavschi , Avocat 14:24, 15 Noiembrie 2018
Fiecare din coproprietarii curtii poate sa o utilizeze in limita dreptului lor indiviz, adica pana la limita incalcarii drepturilor celorlalti coproprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de servitute vs. drept de folosinta Gloria Popescu Gloria Popescu Buna ziua, locuiesc intr-un imobil unde suntem 3 coproprietari, intr-o curte comuna, aflata in proprietatea unuia dintre cei 3 coproprietari. Eu am drept de ... (vezi toată discuția)
Reparatii proprietate comuna - cota indiviza cev cev Buna ziua, Detin un apartament + cota indiviza din curte intr-un imobil impreuna cu alti 3 proprietari. Nu exista asociatie de proprietari. 3 din ... (vezi toată discuția)
Inchirierea de catre asociatie a spatiului comun sorcy3k sorcy3k Se da un complex de apartamente, cu o curte interioara, spatiu in cota indiviza, pe care sunt marcate un numar de locuri de parcare, folosite in comun. La ... (vezi toată discuția)