avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Documente bancare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Documente bancare

Buna seara. Am avut in 2007 si 2008 credit scos de la CEC, fostul sot era titular si eu coplatitor. Aceste credite s-au stins cu refinantarea altui credit in 2014. In 2016 am divortat, in 2017 fostul a decedat si sora lui a venit cu pretentia sa ii dau bani din primele 2 credite. La dosarul de la tribunal a depus desfasuratoarele celor 2 credite de la Cec. La ce institutie pot face plangere ca banca a dat documentele mele fostei mele cumnate?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:55, 15 Noiembrie 2018
Păi e ok sa i le dea.
Cumnata dvs e moștenitoarea sotului. Succesorii au acces la toate documentele și bunurile ce au aparținut defunctului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refinantare la banca fara acordul coplatitorului AndreiZa AndreiZa Buna ziua, am un credit la banca si vreau sa fac refinantare pentru a acoperi creditul si a ma i ramane cu bani. Intrebarea mea : este nevoie de acordul ... (vezi toată discuția)
Vindere apartament ipotecat după partaj... ovialex ovialex In anul 2020 am divorțat și să făcut partajul . In urma înțelegerii am convenit că eu sa renunțe la partea mea din apartament. In urma a doua ... (vezi toată discuția)
Poate sa-mi scoata banca apartamentul la vanzare? dorat dorat Buna seara. fosta sotie a scos un credit de nevoi personale. creditul este girat cu casa fostiilor socri eu sunt coplatitor in contractul de credit,vreau sami ... (vezi toată discuția)