Nicoleta Ilea 
	    	Consultant resurse umane

Nicoleta Ilea 
	    	Consultant resurse umane	    

Gabriel Amironesei 
	    	Consilier juridic

Gabriel Amironesei 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 geosau	                   

buna seara, am fost concediat disciplinar abuziv de o comisie disciplinara evident partinitoare,  (vezi toată discuția)
	                    geosau	                   

buna seara, am fost concediat disciplinar abuziv de o comisie disciplinara evident partinitoare,  (vezi toată discuția)

Emanuel@	                   

Buna ziua,
Va rog, daca se poate, citeva lamuriri : lucrez intr-o companie de mai bine de 1 an iar acum 2 zile am incalcat ROI fumind in spatiu neamanajat ... (vezi toată discuția)
	                    Emanuel@	                   

Buna ziua,
Va rog, daca se poate, citeva lamuriri : lucrez intr-o companie de mai bine de 1 an iar acum 2 zile am incalcat ROI fumind in spatiu neamanajat ... (vezi toată discuția)

adrianf	                   

Saptamana viitoare sunt convocat(printr-un convocator) la o comisie disciplinara.
Pot cere firmei ca cercetarea care se va face sa fie inregistrata in ... (vezi toată discuția)
	                    adrianf	                   

Saptamana viitoare sunt convocat(printr-un convocator) la o comisie disciplinara.
Pot cere firmei ca cercetarea care se va face sa fie inregistrata in ... (vezi toată discuția)