avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor pentru cumul de functii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor pentru cumul de functii

Buna ziua,

In urma desfacerii contractului de munca al unui salariat, sarcinile de serviciu i-au fost repartizate altuia, care in momentul de fata raspunde de 3 compartimente.
Conducerea firmei mi-a cerut sa-i dau un spor pentru cumul de functii. Problema este ca nu stiu cat ar trebui sa fie acest spor si care este temeiul legal in baza caruia i se poate acorda.
Ma puteti ajuta?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:23, 16 Noiembrie 2018
Sporurile in sectorul privat se stabilesc prin c.i.m., c.c.m. aplicabil sau reg.intern.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dpo Nihil since deo Nihil since deo Buna ziua! Daca un operator de date cu caracter personal il desemneaza pe consilierul juridic ca responsabil cu protectia datelor cu caracter personal, acesta ... (vezi toată discuția)
Cim - sporul de vechime nina_zan nina_zan Sunt incadrata la o scoala de stat ca prof grd did. I cu vechime 34 ani si doresc un CIM pe perioada determinata la o sc particulara, iar aici mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Ce sporuri ar trebui sa primeasca un angajat la salubrizare stradala ??? kryss35 kryss35 Buna ziua , problema mea este ca lucrez la salubrizare ( maturator ); as vrea sa stiu si eu ce sporuri trebuie sa primeasca un angajat la salubrizare stradala. ... (vezi toată discuția)