Buna ziua,
As avea rugamintea sa ma ajutati cu o baza legala sau cu un sfat in ceea ce priveste speta descrisa mai jos:
pe scurt: in anul 2013, s-a deschis un proces civil ce a avut ca obiect mai multe imobile-terenuri agricole, inregistrate la momentul respectiv in cartea funciara. In cadrul procesului am avut calitatea de parat. Reclamantul a notat litigiul in fiecare carte funciara, depunand atasat cererii adresata BCPI cererea de chemare in judecata, in care era identificat fiecare imobil in parte. Sentinta a fost data in 2014, si se respingea intregime actiunea civila. reclamantul a facut Apel, si ulterior a renuntat la judecata. atat Hotararea Tribunalului cat si Decizia Curtii de apel au ramas definitive. Am depus la Bcpi competent cereri de radiere a litigiului din cartile funciare ale imobilelor, insa registratorul sef a respins cererea, motivand faptul ca instanta, prin hotararea data nu a identificat fiecare imobil in parte. Am incercat sa ii explic respectivuluiu registrator ca in cartea funciara apare nr. de dosar care este unic, iar sentinta a fost impotriva actiunii formulate prin cererea de chemare in judecata, care a stat la baza inregistrarii in Cf insa fara succes. Motivarea a facut-o ca nefiind respectate prevederile art. 29 lit b din L6/1996.
Mentionez ca in cadrul sentintei este mentionata suprafata totala a imobilelor cat si numarul acestora. Ceea ce nu inteleg este daca instanta are sau nu obligatia de a prelua in redactarea sentintei si de a identifica fiecare imobil in parte.
La prezentarea argumentelor mele registratorul m-a sfatuit sa fac contestatie, dar orticum nu voi rezolva nimic intrucat are dreptate si nu are ce sa faca.
Multumesc!
Nelamurire termeni
Thedream82
Buna ziua,am un.proces pt nulitate act de vanzare cumparare cu clauza de intretinere,si am gasit pe net datele procesului meu,scriind urmatoarele 2 lucruri: ... (vezi toată discuția)