avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citat în calitate de suspect
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Citat în calitate de suspect

După cum am mai spus! Am fost citat in calitate de suspect. Îmi poate spune cineva ce înseamnă 222/P/2018? Despre ce articol este vorba sau etc.... Sa îmi comunice cineva!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:49, 17 Noiembrie 2018
Este vorba despre numărul dosarului de urmărire penală. Nu este niciun articol din cod
222/P/2018, este numarul unic de la parchet.
Trebuie să va gânditi ce ati facut ilegal si sa va dati seama singur.
Legea va conferă dreptul de a merge însoțit de avocat pentru a avea sprijin juridic în apărare.
Legea va da dreptul.de a vorbi confidențial cu avocat angajat inainte de audiere.
Domnu Claudiu credeti ca in situatia de fata imi permit un avocat ? Abia ma descurc cu bani de pe o zii pe alta domnule ! Pedeapsa in regim de detentie oricum nu o sa fac ! Cel mai probabil o amenda ! Sau suspendarea ! Este un prejudiuciu prea mic pentru asta si fapta nu sa repetat ! Aviz la ce ati spus dumneavoastra ,ca m-am gandit . 400 de lei este prejudiciul in mediul online a fost data teapa iar bani au fost pusi prin money gram ! din alta tara ! Deci ......Nu stiu o sa apelez in caz ca va fi nevoie urgenta dar deocamdata nu stiu nici eu nimic ! Si acolo nu ma pot deplasa ! Sa ma duca ei ca eu nu am cum sa merg 420 de km dus 420 km intors!Va dati seama ca drumul este cat prejudiciul :)) si nu ies nicaieri ! Eu ii sun luni pe cei de la sectia de politie si vorbesc cu ei , sa imi lase numarul celui ce a depus plangerea sa discut si cu dansul sa fie treaba buna sa imi cer scuze si sa ne impacam pe cale amiabila ! Si punct ! Daca nu sa faca ce vrea ! Ca eu lucrez pe 14 mil domnu claudiu ganditi-va ! Nu imi permit multe lucruri.............................Am 22 de ani unde sa ma duc daca tara asta nu imi ofera nimic !
Eu credeam ca e vorba de ceva mult mai grav.
La ce faptă aveti încercați să restituiti prejudiciul si depuneti dovada la poliție.Puteti rezolva si amiabilndaca este înșelăciune.
Vedeți însă sa nu mai repetati ca veti avea probleme.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Noiembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citație de prezentare Adrian568 Adrian568 Astăzi 14.11.2018, am primit o citație de la politia Deta, eu fiind undeva la 400km de ei. Sa ma prezint la ei ca sunt suspect în dosarul cu nr ... (vezi toată discuția)
Salutare grup. am și eu nevoie de câteva îndrumări. mi a ... ChireaBogdanCostel ChireaBogdanCostel Salutare grup. Am și eu nevoie de câteva îndrumări. Mi a sărit distribuția în Slovenia, am fost la un Service care practic m a luat de pe banda de ... (vezi toată discuția)
Citatie primita in calitate de martor Tiger96 Tiger96 Buna ziua, Ma scuzati daca am gresit categoria dar chiar nu stiam unde sa pun asta. Astazi am primit o citatie cum ca trebuie sa fiu prezent pe 11 septembrie ... (vezi toată discuția)