avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Pensie din Italia
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Pensie din Italia

Ma numesc Hulpe ileana, am lucrat cu acte legale, ca badanta norma intreaga timp de 7 1/2,, in Italia si 30, 4 ani in Romania unde sunt si pensionata... Acum sunt in somaj de 1 an. in Italia. Sunt nascuta in 12aprilie 1958. Intrebarea mea este. Cand pot iesi la pensie din Italia si daca ma pot incadra la quota 100 dupa noua lege?? Multumes? Astept raspuns!!!

Alte discuții în legătură

Cand ma pot pensiona? eugeniacrn eugeniacrn Sunt nascuta in 27 iulie 1957 ,am lucrat in Romania cu carte de munca 25 ani si 5 luni (am fost disponibilizata cu ordonanta de 2 ani). In Italia am lucrat ... (vezi toată discuția)
Data ieºirii la pensie Verginica58 Verginica58 Buna am o mare nelamurire daca mi-ți putea raspunde v-as multumi foarte mult. Sunt născută in mai 1958 am lucrat 1 an si trei luni la societatea icva ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare grupa 1 de munca catalinaursu catalinaursu Buna seara, Tatal meu a lucrat 21 de ani in grupa 1(pana la 1 aprilie 2001) si alti 10 ani in grupa a2a. Este nascut in 1958, Imi puteti spune, va rog, ... (vezi toată discuția)