avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Zapada aruncata lângă temelia mea
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Zapada aruncata lângă temelia mea

Bună seara .Locuiesc la tara și de anul trecut un vecin scoate zapada din curtea dumnealui si pe cea din fata portilor și o trece strada aruncând o lângă temelia gardului meu . Zapada de pe strada conține săruri ca au atacat temelia exact în acele locuri în care este aruncata , temelia a început sa se macine . Cui ar trebui sa ma adresez legal în aceasta privința? Menționez ca acest vecin știe ca ceea ce face nu este chiar legal pentru ca atunci când trece cu roaba cu zăpadă drumul se uita și în stânga și în dreapta și dacă nu l vede cineva , continua . Din cate știu locul pe care arunca aceste zapada este în proprietatea primăriei, dar apa se scurge pe temelie . Zona pe care arunca zapada este situata intre drumul asfaltat și temelia gardului , dar de multe ori volumul de zăpadă ajunge pana la gard . Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 15:17, 20 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Informati primaria locala despre faptele vecinului dvs.
Puteti aduce dovezi foto-film (acum toti avem telefoane care pot fotografia-filma).
Puteti face o reclamatie si la organele de politie (cu nr. de inregistrare).
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare primarie legat de burlan cu art 611 behappy00 behappy00 Salut, recent mi-a facut vecinul reclamatie ca am burlanul scos 30 cm peste gard pentru a se scurge apa de ploaie pe drumul public ( casa fiind la sat ), in ... (vezi toată discuția)
Probleme drum acces marius.m marius.m Am un teren de 5100mp situat in spatele a 2 vile , calea de acces dintre vile este 2 m (limitat cu gardurile proprietarilor)si nu pot obtine certificat de ... (vezi toată discuția)
Apa menajera deversata in drum Tonyde Tonyde Buna ziua. Toti propietarii de casa din zona unde locuim suntem total nemultumiti de un vecin care deverseaza apa din fosa menajera sau septica (cum o s-o ... (vezi toată discuția)