Buna seara
Am cumparat un autoturism in 2016,am facut un contract de vanzare cumparare si mi a zis ca el nu este proprietarul dar fiscalu il aduce a doua zi.
Nu am reusit sa inscriu autoturismul,asa ca am circulat pe numerele dansului
Intre timp masina nu a mai functionat asa ca zace la bunici in curte.
Intrebarea mea,daca eu nu am declarato la primarie,este posibil ca fostul proprietar sa isi achite darile iar apoi sa transfere impozitul pe numele meu la primaria localitatii unde domiciliez ?.
1-Ce fel de contract d evanzare cumparare auto ati incheiat in lipsa certificatului fiscal ?
Atat timp cat vanzatorul nu figura drept proprietar al bunului mobil,nu notase pe rolul sau fiscal vehiculul,este normal ca acesta sa nu poata prezenta certificat fiscal si fisa de radiere auto
2-Proprietarul din CIV a radiat auto din evidenta fiscala de la instrainare tocmai pentru a stopa obligatii de plata
Radiere mașină
InaUngureanu
Dețin o Dacia pentru care nu am mai platit impozit din 2009 și cu care nu mai circulă nimeni din același an.Am vrut să o radiez,deci m am dus la primărie ... (vezi toată discuția)
Radiere vehicul
Roby1967
Am vandut o masina in urma cu 4 ani ! S-a intocmit act de vanzare, am eliberat fisa fiscala...In aceasta perioada ma sina a fost revanduta de mai multe ori , ... (vezi toată discuția)