avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cursuri de calificare gratuite
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cursuri de calificare gratuite

Mă pot înscrie la cursul de calificare gratuit dacă nu beneficiez de șomaj? Țin sa menționez că nu lucrez nicăieri
Ultima modificare: Marți, 20 Noiembrie 2018
Dima Geanina Roxana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Hulka Andrei , utilizator 15:50, 20 Noiembrie 2018
Ca sa poti beneficia de aceste cursuri trebuie sa mergi sa te declari somer neindemnizabil, daca nu lucrezi nicaieri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cursuri de formare profesionala in timpul somajului; angajare elicrist elicrist Buna seara.un sfat va rog.. sunt in somaj incepand cu 27.01.2011,am lucrat ca mecanic auto (stiu meserie dar nu am calificare) am somaj 6 luni si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa cursuri de calificare Eduard Ciprian Slai Eduard Ciprian Slai Situatie: Vechime pe cartea de munca ~ 2 luni. Cursuri de calificare 6 luni, mecanic auto, terminate cam de 2-3 luni. Intrebare: Ma pot inscrie la AJOFM ... (vezi toată discuția)
Cursuri gratuite ajofm marinamaxim13 marinamaxim13 Buna seara. De cateva zile ma gandesc sa ma inscriu la un curs de formare profesionala din cadrul ANOFM, insa vreau sa beneficiez de el gratuit. Eu am absolvit ... (vezi toată discuția)