Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu prenatal

Pot beneficia de concediu prenatal dacă indemnizația primului copil o termin pe 6 februarie 2019 și cel de- al doilea bebe are data estimativa a nașterii 30 iulie 2019?

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal indemnizatie crestere copil Doinadoina38 Doinadoina38 Bună ziua momentan mă aflu în indemnizatie crestere copil pana la data de 06.02.2019 , sunt insarcinata cu al doilea copil și nu intenționez reanceperea ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Plata concediului maternitate babanina babanina Buna ziua.Sunt insarcinata in luna a 6-a,mai exact in saptamana 25 de sarcina.Dupa calculele mele as putea intra in prenatal incepand cu 7 februarie 2016,data ... (vezi toată discuția)