avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un barbat mi-a zis ca e ruda cu stra-stra bunicul meu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un barbat mi-a zis ca e ruda cu stra-stra bunicul meu

Un barbat mi-a zis ca e ruda cu stra-stra bunicul meu, dar pana acum nu a facut dovada ca e ruda cu stra-stra bunicul meu. M-a pus pe mine sa fac dovada ca sunt ruda cu stra-stra bunicul meu, eu am facut dovada, dar el nu a facut-o. In cazul ca acest om zice ca e ruda cu stra-stra bunicul meu, fara sa-mi dea nicio dovada, il pot da in judecata pentru minciuna ? Am impresia ca acel barbat nu este in deplinatatea facultatilor mintale. Pentru ca eu imi cunosc foarte bine rudele. Culmea este ca acel om mai este si profesor universitar.
Ultima modificare: Marți, 20 Noiembrie 2018
vulpita200, utilizator
Cel mai recent răspuns: vulpita200 , utilizator 15:06, 20 Noiembrie 2018
Buna ziua,
E cazul sa-l ocoliti.
Asa si? Si daca e ruda, ce?
Si daca nu e ruda, ce?
Nu inteleg de ce sunteti atat de afectat.
Pai daca e ruda cu el, de ce nu vrea sa-mi arate si mie? Eu i-am aratat dumnealui, si tot el ma critica pe mine, ca chipurile îi vanez eu greselile lui. Pai maine, poimâine, cu acte false, poate cere mosiile stra-stra bunicului meu, ca am mai patit eu pe la tara lucruri urate , când niste oameni au mintit tribunalul cu acte false ca bunicul meu le-a vandut lor cateva hectare de teren. Au adus si martori mincinosi . Culmea este ca judecatorii le-au dat dreptate, desi semnatura bunicului meu era falsa. ( Mai ales ca bunicului meu comunistii i-au luat in 1949, restul de 50 de hectare de teren, si daca ar fi vandut 3 hectare acelor oameni, comunistii i-ar fi luat 47 de hectare, nu 50 hectare cat i-au luat de fapt ). Vazand hotul de primar ca am dreptate ( ca am adus acte de la arhive) s-a speriat rau de tot, si mi-a mai dat 3 hectare pe unde familia mea nici nu a avut teren. De fapt trebuia escrocul de primar sa-mi dea 50 de ha de teren arabil, dar el mi-a dat 49,08 % teren arabil, 49,92 % pasune, si 1 % teren nearabil. De fapt 10 ha nici macar nu sunt teren de pasune, sunt maracini, unde nici macar caprele nu pot sa manance acei maracini. Dar nu m-am mai judecat cu acei oameni. Sa dea Dumnezeu acelor oameni care au falsificat semnatura bunicului meu si judecatorilor corupti care au judecat acel proces, sa se ingroape in acel pamant furat de la familia mea , daca si-au dorit asa de mult pamantul furat de la mine. Na ca m-am suparat când vad atata coruptie in Romania asta, iar eu sunt un om foarte corect ! Ca sa nu mai spun ca escrocul de primar nici curtea de 1 ha a conacului nu mi0a dat-o inapoi. Conacul si magaziile le-a bagat la ANRP si o sa primesc bani de la ANRP la pastele cailor ! Si daca o sa primesc o sa primesc foarte putini bani, pentru un conac de 540 mp, o sa primesc 54000 de lei. Cine face un conac de 540 mp cu 54000 de lei? Nimeni. Si o magazie de 200 mp cu 5000 de lei. Nimeni. Legea 165/2013 e o bataie de joc, se dau despagubiri la valoarea grilei notariale din 2013, o bataie de joc strigatoare la cer.
Ultima modificare: Marți, 20 Noiembrie 2018
vulpita200, utilizator
De unde stiti dvs ca bunicul nu a vandut?
Daca semnatura bunicului era falsa, de ce nu ati solicitat o expertiza grafologica?
De unde stiti ca semnatura era falsa? O persoana poate mazgali in 7 feluri.
Ce mosii sa mai ia daca nu mai sunt?
Daca respectivul e o ruda mai indepartata de gradul 4, nu are nici o treaba.
Nu va mai uitati la filme.
Pentru doamna/domnisoara raluk0207

Pai bunicul meu mai ramasese in 1949 cu 50 de hectare de teren , ca restul de 50 de hectare le luasera comunistii inainte de 1949. El figureaza cu sotia lui in acte cu 100 hectare. teren arabil si 100 ha de pdure, in acea comuna. Ca au mai avut ei mii de ha de padure si teren si in alte comune, pe care le-au luat comunistii . Culmea este ca comunistii au luat 106 ha , asa au masurat ei. Si daca bunicul meu a ramas in 1949, cu 50 de hectare, daca vindea 3 ha unor oameni asa cum au mintit ei, comunistii luau 47 de hectare, nu 50 de hectare. Deci si asta e o dovada in plus ca semnatura bunicului meu era falsa, dar nu m-am mai dus in instanta, ca si asa am avut multe procese pe capul meu. Oricum primarul s-a speriat si pe langa 47 de ha , mi-a mai dat 3 ha chiar daca sunt de calitate proasta. Ce sa fac? Asta e Romania in care traiesc. Parca CEDO nu si-a batut joc de Romania, si judecatorii de acolo resping sute de cereri care vin din Romania si din alte tari, ca nu fac fata . Si mie CEDO mi-a respins 10 cereri, acum nu stiu de ce, ca am trimis cererile la timp, in 6 luni de la pronuntarea deciziei finale. Deci m-a procopsit si CEDO , ca sa zic asa ! Am avut parte de judecatori comunisti si corupti si in Romania si la CEDO !
ANRP o sa ma pricopseasca la fel. O sa fiu miliardar in puncte ANRP. si Ministerul de Finante o sa-mi trimita bani pe lumea cealalta . , cand voi fi in sicriu cu mainile pe piept . Si ma uit la filme. Pentru ca unele filme sunt inspirate din realitate. Doamne daca mai ai mila de familiile nationalizate de comunisti, desfiinteaza ANRP ! ANRP si-a batut joc de familia mea.


ANRP conform grilei notariale ( unde despagubirile sunt derizorii) ar trebui sa-mi dea cam 23-24 miliarde de lei vechi, o suma derizorie, caci acele case ( casa si hotele micut al familiei mele, cu vreo 1500 de metri DE TEREN IN MIJLOCUL ORASULUI ) nu le cumperi nici cu 240 de miliarde de lei . Mai ales ca s-au furat si tablourile de sute de mii de euro ale familiei mele . Care cine stie prin ce case se afla acum. Si statul de ani de zile nu-mi da nici macar 24 de miliarde de lei. O sa mor si nu o sa mai primesc nimic. Ca eu nu am pile la ANRP. Si am citit in ziare ca la ANRP este o adevarata mafie, cel putin asa scriu ziaristii.
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 20 Noiembrie 2018
vulpita200, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 10/2001 carol80000 carol80000 Bunicii mei au avut o casa si un teren de 15 ha , nationalizate de comunisti fara acte. Desi am facut dovada ca acea casa a fost a bunicilor mei, , nicio ... (vezi toată discuția)
Probleme cu anrp Lisonelta400 Lisonelta400 In anul 1944 primarul a emis un certificat bunicilor mei in care sunt mentionate suprafetele tuturor imobilelor. Eu vreau sa folosesc acest act la ANRP, dar ... (vezi toată discuția)
După ce ordin calculau notarii succesiunile în anul 2010? Lisonelta400 Lisonelta400 Buna ziua . Dupa ce ordin au calculat notarii succesiunile in anul 2010? Stiu ca din anul 2011 se calculeza dupa ordinul 46/C din 2011. Dar in 2010 dupa ce ... (vezi toată discuția)