avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cabinet de medicina de familie organizat sub forma ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cabinet de medicina de familie organizat sub forma juridica SRL

Buna ziua,
Sunt Medic de Familie in judetul Bihor, cu cabinet medical organizat sub forma juridica SRL ,imi desfasor activitatea la sediul firmei si am deschis in iulie 2018 un punct de lucru la 100 km distanta de sediu(mai precis am achizitionat un cabinet de medicina de familie),am depus toata documentatia la CAS Bihor s-a realizat importul de pacienti.
Intrebare: Doresc sa angajez medic cu specializare medicina de familie la punctul de lucru cu predare lista pacienti astfel incat si el la punctul de lucru sa beneficieze de 20 consultatii/zi,care este procedura si daca ma puteti ajuta cu un opis al dosarului pe care sa-l depun la CAS deoarece ei invoca tot felul de motive ca nu se poate ,doar ca exista precedent cu alte doua societati care au medici angajati si decont separat.Pentru mai multe detalii nr meu de telelon este 0744502581
Multumesc anticipat pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Cabinet medical, microintreprindere sau pf-a?? ionas sorin ionas sorin Buna ziua, as dori sa aflu ce statut are un cabinet medical. Se poate considera microintreprindere sau este asemanator PF-a-ului. Caci daca este considerat ... (vezi toată discuția)
Preaviz concediere bobiro bobiro Am avut din partea firmei, pe timpul contractului, masina cu care mi-am desfasurat activitatea. Acum ea trebuie predata, problema e ca sediul nostru e in alta ... (vezi toată discuția)
Fisa post - registrator medical alinush23 alinush23 Buna ziua. As avea si eu o mare rugaminte, am nevoie de fisa postului pentru registrator medical angajat la un Cabinet medical individual - Medicina de ... (vezi toată discuția)