avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

Buna ziua,
Am depus o sesizare la ANAF si Administratie sect 3, deoarece in luna a 4 a am depus actele pentru restituire taxa auto, fara nici un rezultat.
Sunt 30 de zile lucratoare de la depunerea sesizari, nu am nici un raspuns ! Cum pot totusi sa ii ,,fortez" sa mi dea un raspuns la sesizare ?

Va multumesc,
Ultima modificare: Miercuri, 21 Noiembrie 2018
schtaz, utilizator

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto platita in 2009 andreipasca andreipasca Buna ziua, As dori sa stiu daca pot recupera taxa auto platita in 2009 si ce acte am nevoie pentru aceasta. Eu nu am cunostinte juridice pentru a ma ... (vezi toată discuția)
Taxa auto-poluare crystyna323 crystyna323 Am depus la ANAF un dosar in luna septembrie pentru restituirea partiala a taxei, neavand nici un raspuns pana in momentul de fata.Mentionez ca am avut o ... (vezi toată discuția)
actiune pentru restituire taxa poluare abby abby Am solicitat AFP restituirea taxei auto platita in decembrie 2010. Raspuns negativ . Am o nelamurire .Acum la instanta ce trebuie sa cer ?Cate capete de ... (vezi toată discuția)