avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 259 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce salariu minim brut si ce salariu minim net trebuie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce salariu minim brut si ce salariu minim net trebuie sa primesc?

Ce salariu minim brut si ce salariu minim net trebuie sa primesc? Am 4 ani de facultate, si 1 an de master. Ce salariu minim brut si ce salariu minim net trebuie sa primesc? Nu am mai lucrat pana acum cu carnet de munca. Am lucrat 8 ani de zile la negru fara salariu ( mi se dadeau doar mici cadouri pentru munca mea ), iar de cele mai multe ori nimic , ce sa fac ? Noroc ca am teren arabil , pe care mi-l lucreaza arendasul, ca altfel as muri de foame.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Noiembrie 2018
vulpita200, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:57, 22 Noiembrie 2018
Angajatorul este obligat sa acorde salariul minim brut pe economie indiferent de studiile necesare ocuparii acelei functii ...

Incepand cu 01.01.2011, nu mai exista CCMN care sa oblige angajatorii la aplicarea unor coeficienti de ierarhizare in lipsa unor ccm-uri aplicabile acestora.

Astfel de la 01.01.2018, salariul minim brut este de 1900 lei indiferent de studiile necesare ocuparii unei functii.
Am inteles ca cei care au studii superioare vor avea un salariu mai mare.
Când se va adopta actul normativ , vom ști siguri ce se prevede in acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare cu studii superioare dellacroce29 dellacroce29 buna ziua.este adevarat faptul ca daca esti absolvent de studii superioare ar trebui sa beneficiezi de ceva in plus la salariu,chiar daca nu activezi in ... (vezi toată discuția)
Salariul minim pe economie studii superioare Cristiana88 Cristiana88 Buna ziua. Cat este salariul minim pentru cei cu studii superioare? Mentionez ca sunt in CCC. Mulțumesc (vezi toată discuția)
Salariu minim pentru persoane cu studii superioare sorban sorban Există o lege care stabileşte salariul minim pentru salariaţii cu studii superioare din mediul privat ? Dacă da, cât este salariul minim pentru aceşti ... (vezi toată discuția)