avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Nu gasesc solutii.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Nu gasesc solutii.

Buna seara. Am si eu o problema si nu stiu cu cine sa iau legatura. Problema este urmatoarea: locuiesc la etajul 2 al unui bloc , si de ceva vreme burlanul blocului s-a rupt si toata apa cand ploua imi vine mie pe peretele apartamentului. Cu cine pot lua legatura sa vina sa rezolve problema? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 21:35, 21 Noiembrie 2018
Presedintele Asociatiei de Proprietari

Cautati si studiati LEGEA nr. 196 din 20 iulie 2018 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari si administrarea condominiilor (Noua lege a asociatiilor de proprietari care inlocuieste Legea 230/2007)

Publicata in Monitorul Oficial numarul 660 din data de 30 iulie 2018
Ultima modificare: Miercuri, 21 Noiembrie 2018
DenisRif, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundatie- ce poate face asociatia de proprietari? Lavinia L Lavinia L Buna ziua! Sunt in situatia in care unul din vecinii de sus ma inunda in baie de mai mult de 3 luni. Deja si faianta incepe sa cada, sa nu vorbim despre ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori si eu ajutor din partea dumneavoastră , locuiesc ... 12pisi 12pisi Buna ziua, As dorii si eu ajutor din partea dumneavoasta , locuiesc la etajul 4 la ultimul etaj al blocului unde am o problema de 4 ani daca nu de mai multi ... (vezi toată discuția)
Rugăminte - răspunderea asociației față acoperișul/burlanele blocului Acoperișul Acoperișul Este asociația de proprietari responsabilă de problemele locatarilor (părți comune)acoperișul blocului.Pe scurt:când plouă toată apa de pe acoperiș ... (vezi toată discuția)