avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Transport arme airsoft aer comprimat (CO2)
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Transport arme airsoft aer comprimat (CO2)

Salut, dețin o arma airsoft in România, dar as dori sa o transport in Anglia prin curier sau chiar personal dacă se poate, aveți idee dacă la vama din România sau la vama in Franța in caz de un control, să-mi confiște replica airsoft? Dacă se poate transporta mi-ați putea spune in ce condiții trebuie sa fac transportul? Multumesc

Alte discuții în legătură

Transport/detinere arme airsoft aer comprimat (co2) tripon tripon Salutare. Vreau sa transport replica de airsoft din UK in Romania. Ce conditi se impun la vama ?? O zi buna. (vezi toată discuția)
Contrabanda calificata și nerespectarea regimului armelor și al munitiilor Marius9322 Marius9322 Buna ziua In septembrie 2019 am cumparat din Statele Unite ale Americii un pistol de tip airsoft(arma neletala cal 4.5mm) si i-am trimis-o prin posta unui ... (vezi toată discuția)
Transport/detinere arme airsoft aer comprimat (co2) Towelie Towelie Buna ziua, Doresc sa procur o arma de airsoft pe baza de aer comprimat (CO2), cal 6mm BB. Avand in vedere ca legea este destul de neclara in privinta ... (vezi toată discuția)