avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune judecatorie - renuntare la judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune judecatorie - renuntare la judecata

Buna seara.
Am si eu o problema. Tatal meu a decedat in urma cu un an, iar mostenitori suntem eu si mama. Pentru succesiune am ales calea judecatii, eu avand calitatea de reclamant. Procesul a avut loc, mama a declarat in fata judecatorului ca acum ne-am intels, si ca imi lasa toata averea tatalui, mie. Dupa aceea, judecatorul l-a intrebat pe avocatul meu ce anume solicitam, iar acesta a raspuns: renuntare. Va rog sa imi spuneti ce inseamna acest lucru. Aceasta renuntare inseamna ca efectul este zero, sau ca se vor face actele pe numele meu?

Cu speranta ca am fost explicita, astept un raspuns de la dvs.
Va multumesc,
Ida.
Cel mai recent răspuns: ida2009 , utilizator 11:19, 16 Noiembrie 2009
Va rog, poate cineva sa imi raspunda ce as putea face in continuare?
Tarifele daca depun un dosar nou prin judecatorie sunt mari acum?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat special ptr succesiune claudia_23 claudia_23 Buna ziua! Sper sa ma puteti ajuta si pe mine! Mama mi-a lasat un mandat ptr a dezbate eu succesiunea parintilor ei in numele ei! Problema e ca unica ei sora a ... (vezi toată discuția)
Recuperare de bani - contract de tranzactie tepesv tepesv Buna ziua, Am avut un caz de judecata in care mi-am stabilit titlul de mostenitor, dupa decesului tatalui. Sotia supravietuitoare(din ultima casatorie a ... (vezi toată discuția)
Cum pot anula o hotãrâre judecãtoreascã dupã respingerea cererii de revizuire? ContSters238389 ContSters238389 Va rog mult sa-mi dati un sfat. Cum as putea anula o hotarire judecatoreasca \\"hotarire care sa tina loc de act autentic\\" prin care niste cumparatori au ... (vezi toată discuția)