Ionuț Olteanu  
	    	Avocat

Ionuț Olteanu  
	    	Avocat	    

annamaria2422 
	    	Utilizator

annamaria2422 
	    	Utilizator	    

Martonze 
	    	Utilizator

Martonze 
	    	Utilizator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 Valentina2107	                   

Capturile de ecran se considera probe pentru a depune o plângere? Situația sta in felul următor, m-am despărțit de fostul iubit in urma cu 2 ani, periodic ... (vezi toată discuția)
	                    Valentina2107	                   

Capturile de ecran se considera probe pentru a depune o plângere? Situația sta in felul următor, m-am despărțit de fostul iubit in urma cu 2 ani, periodic ... (vezi toată discuția)

Badea maria ramona	                   

Avem împreună o proprietate dar nu ne mai înțelegem el bea zilnic uneori peste măsură eu am decis sa mă despart de el ne mai suportând certurile și ... (vezi toată discuția)
	                    Badea maria ramona	                   

Avem împreună o proprietate dar nu ne mai înțelegem el bea zilnic uneori peste măsură eu am decis sa mă despart de el ne mai suportând certurile și ... (vezi toată discuția)

N87	                   

In casnicie,am fost abuzata fizic si emotional,de catre sotul meu,atat pe perioada sarcinii,cat si dupa nastere.Dupa indelungate intervenitii ale familiilor ... (vezi toată discuția)
	                    N87	                   

In casnicie,am fost abuzata fizic si emotional,de catre sotul meu,atat pe perioada sarcinii,cat si dupa nastere.Dupa indelungate intervenitii ale familiilor ... (vezi toată discuția)