avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Semnatura falsa la taxe si impozite
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Semnatura falsa la taxe si impozite

Ce se poate face in situatia in care am un ordin executoriu pe numele meu, pentru neplata impozitului pe un contract de inchiriere gradina pe numele meu dar semnat de o alta persoana fara a avea imputernicire?
Am copia actului pe care se vede clar ca semnatura nu este a mea. La a doua cerere de eliberare a unei copii dupa acelasi contract, brusc nu mai era de gasit. Am sesizat functionarii de la taxe si impozite precum si primarul de aceasta ilegalitate, dar nu s-a luat nici o masura. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Semnatura in acte publice alexcogalniceanu alexcogalniceanu Buna ziua, in primul rand vreau sa imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie. Am o problema si sper ca cineva poate sa ma ajute. Situatia este urmatoarea. ... (vezi toată discuția)
Procura imputernicire fisc iura1729 iura1729 Buna ziua! Doresc sa fac o procura de imputernicire ptr cumnatul meu sa ma reprezinte la fisc ptr a obtine in numele meu stampila si semnatura precum ca nu am ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la cetatenie romana marcel1982 marcel1982 Buna ziua!Imi poate spune cineva,daca pot depune un dosar de renuntare la cetatenie,doar imputernicind o persoana fizica? Multumesc mult! (vezi toată discuția)