avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carte de munca

Fostul patron refuza sa-mi dea cartea de munca. Nu răspunde la telefondul și nici la mesaje.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:17, 26 Noiembrie 2018
Da. Mulțumesc pentru sfaturi. Deci acest om ordinar nu va fi tras la răspundere niciodată pentru faptele lui.. Nu mai am cuvinte.
O zi buna.
Ultima modificare: Luni, 26 Noiembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Daca sesizati institutiile cu drept de control, poate fi tras la raspundere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de muncă pierdută Marioara.G Marioara.G Bună ziua! Soțul meu are numai o copie după cartea de muncă. Originalul este pierdut de către fostul patron (așa spunea și acum nu mai este de găsit). ... (vezi toată discuția)
Carte de muncă Maria.ro Maria.ro Bună ziua am pierdut cartea de munca si as vrea să vă întreb pot să merg la instituțiile unde am lucrat să obțin o adeverință ptr anii pe care i-am ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pierduta de angajator Hilos Hilos Buna seara doresc sa stiu cum pot afla seria si nr al carti de munca ia find pierduta de angajator Vreau sa declar la Monitorul Oficial cartea de munca ... (vezi toată discuția)