avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cont curent persoana handicap grav.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cont curent persoana handicap grav.

Bună ziua ! Se poate deschide un cont bancar pe numele unei persoane cu handicap grav mintal? (Tutorele poate sa o facă în numele ei?)
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:29, 24 Noiembrie 2018
Tutorele poate deschide cont bancar pentru persoana cu dizabilitati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere cont curent persoana handicap grav. mikele77 mikele77 Bună ziua! As vrea sa știu, eu ca tutore legal al persoanei cu handicap grav mintal (prin hotărâre judecatoreasca definitiva) pot deschide un cont bancar ... (vezi toată discuția)
E legal ca o persoană cu dizabilitati sa aiba un cont bancar cu venituri? Samipana Samipana Bună, Mi-ați putea spune dacă o persoana cu dizabilitate de gradul 1 grav are un cont bancar unde mai încasează bani uneori pe baza unor contracte ... (vezi toată discuția)
Care sunt drepturile și obligațiile tutorelui celui pus sub interdicție? nyusziful nyusziful Buna ziua. Se doreste punerea sub interdictie a unei persoane varstnice, cu handicap mental (nu mai discerne, nu isi mai cunoaste fiica etc.) Aceasta actiune ... (vezi toată discuția)