avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Formular tip pentru cerere incetare contract ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Formular tip pentru cerere incetare contract individula de munca cu acordul partilor

Buna seara.Va rog frumos sa ma ajutati cu Formular tip pentru cerere incetare contract individula de munca cu acordul partilor
Multumesc .O seara minunata!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:40, 25 Noiembrie 2018
Domnule Director/Administrator

Sbsemnatul(a)_____________angajat(a) a(l) societatii__________in functia de ____________in Sucursala/Agentia (daca este cazul)___________din localitatea__________ Judetul/Municipiul__________ solicit prin prezenta incetarea contractului de munca prin acordul partilor, conform prevederilor art.55, lit.b din Codul Muncii, republicat, cu modificarile ulterioare, incepand cu data* de ____________

Semnatura ___________
Data ________________

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim prin acordul partilor AlexandraLevi AlexandraLevi Buna, Colega mea doreste sa inceteze CIM la zi, compania a acceptat incetarea cu acordul partilor insa i-a cerut o [i]solicitare de incetare CIM cu acordul ... (vezi toată discuția)
Model cerere de renuntare la locul de munca dupa ccc mariacri2010 mariacri2010 Buna ziua Luna aceasta mi se termina concediul de crestere al copilului pana la 2 ani. Doresc sa nu ma intorc la vechiul loc de munca. Va rog ajutati-ma cu ... (vezi toată discuția)
Decizie incetare cim Daliborka Daliborka Buna seara, Imi puteti trimite un model de decizie pentru incetare CIM cu demisie si un model de decizie incetare CIM cu acordul partilor. Multumesc (vezi toată discuția)