avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

În 2014 soțul meu a înscris mașina Ford și a plătit taxa. În dec 2017 - ian 2018 a vindut o și a făcut actele cu noul proprietar. În aug 2018, soțul meu a decedat. Eu nu am depus nici o cerere ptr. recuperare bani taxa ptr ca nu prea am știut ce și cum. Cine ar fi trebuit sa facă cererea și dacă se mai poate face ceva în cazul acesta?!

Alte discuții în legătură

Timbru de mediu Remus47 Remus47 Am platit timbru de mediu in ian .2014. Stiam ca se restituie aceasta taxa , dar la ANAF scrie ca taxa de mediu este inca in viguare si ca cei care au platit ... (vezi toată discuția)
Mai pot recupera taxa de timbru dupa 1septembrie daca? Marian Micu Marian Micu Am depus o cerere pentru recuperarea taxei de mediu in 2015 si am primit raspuns nefavorabil. Intre timp am vandut masina si nu am stiut ca doar eu care am ... (vezi toată discuția)
Studiu de caz impozit locuinta johny_m johny_m 16.02.2016. Am cumparat o locuinta in august 2014. De la Directia taxe si impozite mi s-a stabilit: - 74 lei (2014) - 177 lei (2015) - 176 lei (2016). ... (vezi toată discuția)