avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Mai pot recupera taxa de timbru dupa 1septembrie daca?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Mai pot recupera taxa de timbru dupa 1septembrie daca?

Am depus o cerere pentru recuperarea taxei de mediu in 2015 si am primit raspuns nefavorabil. Intre timp am vandut masina si nu am stiut ca doar eu care am platit taxa pot face o noua cerere de restituire pana la 1 septembrie 2018 si a facut cerere noul proprietar.

Alte discuții în legătură

Mai pot recupera taxa de mediu? Marian Micu Marian Micu Am depus , in calitate de proprietar autoturism, o cerere de recuperare taxa de mediu in anul 2015 si am primit raspuns ca nu exista temeiul legal pentru ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto conform o.g. 40/2015 HIH HIH Buna ziua! Am cumpărat o mașină în ianuarie 2013, am plătit taxa pentru emisii poluante provenite de la autovehicule în februarie 2013 și am vândut la ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto n_roxxanne n_roxxanne Daca am platit taxa auto pentru prima inmatriculare a unei masini cumparata in Romania dar adusa de afara in luna iulie 2014 pot cere recuperarea ei?multumesc. (vezi toată discuția)