avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto leasing
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto leasing

Revin cu precizări la o întrebare mai veche...
Autoturism nou luat în leasing, taxa de înmatriculare refacturată de către societatea de leasing imediat după înmatriculare (dețin factură și chitanță). Leasingul nu a fost dus până la capăt. Legea îmi permite să solicit restituirea taxei ?
Ultima modificare: Luni, 26 Noiembrie 2018
AdrianGal, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxa prima inmatriculare - auto leasing DAN 27 DAN 27 Am achizitionat un autorism in sistem leasing. Toate cheltuielile facute probabil de firma de leasing (taxe privind inmatricularea, taxa numere, taxa ... (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare ianisfx ianisfx am o situatie. In oct 2007 sotia mea a incheiat un c ontract de leasing pe 5 ani pt o masina. In nov 2011 plateste anticipat si ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare aleodor27 aleodor27 Pentru un auto. luat in leasing in noiembrie 2011 cine plateste taxa de poluare, utilizatorul sau proprietarul, daca se mai plateste? (vezi toată discuția)