avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Buna seara! Cum se procedeaza daca s-a inchis contul pe care l-am dat pentru restituirea taxei auto
Cel mai recent răspuns: TCalin37 , utilizator 20:59, 6 Decembrie 2018
Salut, trebuie sa anunti acolo unde ai depus dosarul ca ai inchis contul ala si sa le dai contul nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxă auto Cosutina Cosutina Bună ziua, mă numesc Cosmin și doresc să știu dacă Bancpost a fost preluată de altă bancă, trebuie să anunț organele în măsură și să aduc noul ... (vezi toată discuția)
Se poate depune o nouã cerere de chemare în judecatã având ca obiect restituire taxa auto? bogdan1579 bogdan1579 In luna februarie am depus dosar pentru restituirea taxei auto La primul termen sa mentionat adaugarea la dosar a dovezi plati si a unui timbru judiciar. ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto pe firma - firma dizolvata din 2010 egradinaru egradinaru Buna ziua, Cum se poate cere restituirea taxei auto pentru auto luat pe firma iar firma dizolvata intre timp, din 2010? Mentionez ca masina INCA mai este ... (vezi toată discuția)