avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Documentatia cadastrala face parte din informatiile de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Documentatia cadastrala face parte din informatiile de interes public?

Buna seara. Documentatia cadastrala întocmită pentru întabularea unor cursuri necadastrale de apă (pe care s-a implementat un proiect european) în domeniul public face parte din informatiile de interes public? Adică poate fi ceruta la autoritatea publică? Mulțumesc frumos!!

Alte discuții în legătură

Extras cf versus extras cadastral 2015 sheianca sheianca Va rog, in vederea reamenajarii unei locuinte, pentru autorizatia de construire, am solicitat o ridicare topografica. Desi casa veche e cumparata recent, ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire eliberata gresit lacramioara90 lacramioara90 buna ziua! M-ar interesa care este procedura in cazul in care o autorizatie de construire este eliberata \"gresit\", astfel: adresa pe care [b]s-a cerut[/b] ... (vezi toată discuția)
Extras carte funciara alex26o alex26o Buna seara! Am \\"cumparat\\" de la bunicul meu un teren prin tribunal, masuratoarea s-a facut la cererea judecatorului, a fost platita de mine pe motv ca ... (vezi toată discuția)