avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Dozator lichide avizat metrologic
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Dozator lichide avizat metrologic

Doresc sa imbuteliez lichide (cerneala pentru imprimanta) in flacoane de 50 ml. Eu procur aceasta cerneala la litru.
Cum pot proceda d.p.d.v. legal si cu ce pot masura aceste lichide?
Pot folosi un cantar avizat metrologic pentru a doza aceste lichide? Daca nu ce alta metoda se poate folosi?
Marea majoritate care dozeaza cerneala folosesc ca etalon seringa medicala. Este corect?
Cel mai recent răspuns: Florin Lucian Manolescu , Consultant managementul calitatii 15:37, 14 Noiembrie 2009
Luaţi legătura cu Biroul Român de Metrologie Legală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificari metrologice obligatorii popanaid popanaid Am trimis cateva aparate la verificarea metrologica ( multitester, megohmetru digital, clampmetru digital, cheie dinamometrica, camera termoscanare in ... (vezi toată discuția)
Mijloc certificat vs. mijloc omologat si verificat metrologic; dovedirea vs. stabilirea prezentei in aer expirat a alcoolului cyan cyan art. 185 -HG 1391/2006 (1) [b]Constatarea contravenţiei de conducere[/b] a unui autovehicul sau tramvai de către o persoana care se află [b]sub influenţa ... (vezi toată discuția)
Recalculare alcolemie suchea suchea am si eu o intrebare daca sunt sanse ca la o recalculare a alcoolemiei sa imi iasa mai mica si sa imi pot recupera permisul. si daca este cineva care a ... (vezi toată discuția)