Sunt chiriaș în litigiu cu proprietarul, care astăzi a trimis o echipă să taie apa deși era plătită. Are el acest drept înainte de o sentință definitivă?
Buna ziua, sunt chirias si sunt in litigiu cu proprietarul apartamentului in care locuiesc, avem proces pe rol si avem infatisare pe 10 decembrie. Pana se da o sentinta definitiva si irevocabila, proprietarul poate sa inchida utilitatile in perioada iernii? Intrucat, astazi a trimis o echipa de la Apa-canal sa taie apa, desi era platita...mai mult, pune pe cineva sa fure facturile , sa nu le mai gasim pentru a avea motiv sa ne taie uitilitatile. Din cauza ca nu am gasit factura de curent la timp, ne-a debransat si a trebuit sda platesc taxa de debransare, desi nu am fost anuntat in niciun fel, nici nu mi-au batut in usa, nici nu mi-au pus poreaviz, nimic, au venit ca hotii si au taiat lumina...este corect asa?
Dar, cel mai mult ma intereseaza daca pana se da o sentinta definitiva si irevocabila, proprietarul poate sa inchida utilitatile in perioada iernii?
Puteti sa ma ajutati cu un temei legal , deoarece tin sa cred ca acestia de la apa canal au fost momiti cumva de propietar cu ceva bani pentru ca in fiecare saptamana vin si imi bat la usa ca vor sa ridice apometrul in baza unei cereri facute de el acolo privind debransarea si as fi vrut un articol de lege sau ceva sa le pun in nas ca sunt constient ca este un abuz , va multumesc anticipat