Cat dureaza cu aprox. din momentul in care a fost inregistrata actiunea si pana la primul termen pt j3 , pe 22 luna aceasta a aparut pe portal dar fara niciun termen anuntat.
Pai, teoretic, in jur de 100 zile (10 zile procedura de regularizare, 25 zile termen de depunere a întâmpinării, 10 zile termen pt depunerea răspunsului la întâmpinare, în 3 zile de la depunerea acestuia instanța trebuie să fixeze primul termen ce nu poate depăși 60 zile din acel moment).
Eu am formulat o plangere la OCPI iar dosarul a fost trimis de catre ocpi la instanta , este o plangere potriva reexaminarii de CF , Tot aceiasi pasi se urmeaza ?
Nu conteaza ,procedura civila se aplica si in cazul dvs.Varianta estimata de coleg este varianta optimista in varianta pesimista poate dura si mai mult
Am atasat la plangere toate documentele de care dispun si pe care le am depus si la dosarul in care am solicitat radierea unor pct din CF pentru OCPI , iar OCPI , dupa cei 2 pasi (examinare si reexaminare), in urma plangerii a trimis dosarul in instanta .Acesta a ajuns pe data de 22.11.2018 , intrebarea mea mai exact , este posibil sa primesc termen undeva pe la mijlocul lunii decembrie ? Sau dureaza pana la sf celor 60 zile cum ati spus si mai sus...timpul nu mi este prieten
Termen divort
Diana2356
Buna ziua..sotul a depus cererea de divort la judecatorie. Avocatul meu a depus intampinarea mea. Insa nu mai primesc citatia pt termen. A trecut o luna de ... (vezi toată discuția)
Plangere cf
ContSters88252
la art.50 din legea 7/1996 la :
\\"(21) Împotriva încheierii registratorului-şef emise potrivit alin. (2) cei interesaţi sau notarul public pot formula ... (vezi toată discuția)