avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen judecata

Cat dureaza cu aprox. din momentul in care a fost inregistrata actiunea si pana la primul termen pt j3 , pe 22 luna aceasta a aparut pe portal dar fara niciun termen anuntat.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:07, 28 Noiembrie 2018
Sunt zeci de mii de cauze pe rolul instantelor fiecare justitiabil considerand problema lui mai importanta ,unica,pe viata si pe moarte etc.Din pacate nu aveti decat sa asteptati .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare incheiere de carte funciara ContSters88252 ContSters88252 daca nu mi s-a comunicat o Incheiere de Carte Funciara , dar am aflat intamplator de aceasta si am solicitat chiar si o copie dupa aceea Incheiere , care ... (vezi toată discuția)
Termen divort Diana2356 Diana2356 Buna ziua..sotul a depus cererea de divort la judecatorie. Avocatul meu a depus intampinarea mea. Insa nu mai primesc citatia pt termen. A trecut o luna de ... (vezi toată discuția)
Plangere cf ContSters88252 ContSters88252 la art.50 din legea 7/1996 la : \\"(21) Împotriva încheierii registratorului-şef emise potrivit alin. (2) cei interesaţi sau notarul public pot formula ... (vezi toată discuția)