avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cum se numea taxa de mediu, timbru de mediu, taxa de ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cum se numea taxa de mediu, timbru de mediu, taxa de prima inmatriculare?

Daca am cumparat masina noua in mai 2007 , cum se numea taxa pe care am platit-o? Pe chitanta de la finante nu se mai vede mai nimic (nici nu pare ca ar fi precizat undeva). Am facut cerere de returnare a taxei si am vazut ca termenul de returnare variaza functie de cum se numea acea taxa.

Alte discuții în legătură

Returnarea taxei de prima inmatriculare carmen sandu carmen sandu Buna ziua. Am o situatie mai ciudata, si anume : in iulie 2007, sotul meu a platit la finante taxa de prima inmatriculare, dupa 3 zile am inmatriculat-o la ... (vezi toată discuția)
Chitanta taxa auto Bazu2u Bazu2u Buna ziua, Am cumparat o masina inscrisa in RO.Prima inmatriculare a fost in 07.2007;masina luata in leasing de noua de proprietar, dupa expirarea ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare ContSters42601 ContSters42601 Am cistigat in instanta recuperarea taxei de poluarae miine primesc certificatul de grefa.Ce trebuie sa fac? Sa depun cereree la adm finantelor publice unde am ... (vezi toată discuția)