avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1419 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Reprezentanta sau sucursala in alta tara UE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Reprezentanta sau sucursala in alta tara UE

Buna ziua
Ajutati-ma va rog pentru ca am tot citit despre treaba asta dar nu reusesc sa ma lamuresc concret
Avem un SRL in Romania care doreste sa faca o reprezentanta sau sucursala in alta tara UE.
Ce demersuri trebuie sa facem in acest sens? Ce acte sunt necesare?
La RECOM nu m-am lamurit citind pe site
Nu stiu de unde sa incep, ce acte trebuie sa facem , ce depunem aici la RECOM ?

Multumesc
Ultima modificare: Joi, 29 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Inregistrare divort in romania si schimbare pasaport Roberto Calin Roberto Calin Buna,Am o vecina care are nevoie de ajutor .Doamna sa casatorit cu cca 20 de ani in urma in Serbia,iar in urma cu cca 6 luni a divortat in Austria.Acuma ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala germana cu activitate in romania BirsanPaul BirsanPaul Buna ziua, Va expun urmatoarea situatie: O firma germana cu activitate in comercializarea si personalizarea articolelor textile doreste sa inceapa ... (vezi toată discuția)
Fuziune firme saaa saaa Salutare tuturor! Am si eu 2 firme dintre care una a inceput sa mearga foarte prost. As vrea sa fac o fuziune intre cele doua firme, cea care merge mai bine ... (vezi toată discuția)