avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulentul de inserție
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulentul de inserție

Am gemeni și tocmai am primit decizia prin care îmi aduce la cunoștiință ca soțul o sa primească 650 lei doar pentru un singur copil cel mai mare fiind, deși am depus ambele certificate la dosar nu înțeleg celălalt copil de ce nu are dreptul,.. S a dat lege sa se dea pentru sarcinii gemelare stimulentul de inserție la ambii copii sau doar unul beneficiază, va rog ajutați ma ca să știu sa merg sa fac contestație în termen de 30 de zile
Cel mai recent răspuns: Mariana Iuliana , utilizator 07:13, 30 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista niciun text de lege care sa prevada multiplicarea stimulentului de insertie in cazul sarcinilor multiple.
Mulțumesc frumos pentru răspuns,asta e România nu avem nicio putere... Celălalt copil nu mănâncă, nu are nevoie de scutece, etc.. Dureros asta e mafia, jegoși...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie Michiiko Michiiko Buna ziua! As dori sa stiu daca pot beneficia de stimulent de insertie fara sa solicit concediu de crestere a copilului! In cazul unei sarcini gemelare ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie Crissssss Crissssss Buna ziua, stimulentul de insertie se acorda per copil sau per nastere , eu am gemene si sunt curioasa cum se acorda?Multumesc (vezi toată discuția)
Bună ziua. În situația, de a avea copii gemeni, se poate sa ... Vionutz Vionutz Bună ziua. În situația, de a avea copii gemeni, se poate sa beneficieze ambii părinți, de indemnizație pentru creșterea copilului? Tata să depună ... (vezi toată discuția)