avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ajutati-ma va rog cu un sfat!!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ajutati-ma va rog cu un sfat!!!!

Buna ziua,
incepand cu 01.10.2018lucrez in cadrul Vodafone cu contract perioada proba 90zile.Pentru angajare am sustinut interviul cu in manager care dupa 3 saptamani a pleacat din cadrul companiei. Acum a venit alt manager care ieri mi-a spus ca nu vrea sa imi prelungeasca contractual, esigur am intrebat de ce. Raspunsul a fost: pentru ca eu vreau in echipa mea oameni felxibil. important de mentionat ca in astea 2 luni de cand lucrez aici, eu mi-am facut ciferele cerute de catre companie. Pentru ca nu mi-a fost oferit raspuns plauzibil inclin sa cred ca este ceva personal. Azi, managerul mi-a spus ca daca nu vreau sa semnez decizia, pentru ca am spus ca nu gasesc motivul lui plauzibil, si nu semnez nimic pana nu primesc raspuns de la HR, azi mi-a spus ca daca nu semnez ma poate actiona legal, cu ordin judecatoresc sa semnez, dar atunci va iesii mai urat. vreau sa stiu daca treaba este legal posibil, ajutati-ma va rog!!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:31, 1 Decembrie 2018
Nici nu are nevoie de semnatura dvs pe decizia de incetare a c.i.m.. ... vi se poate comunica prin posta cu confirmare de primire.

In situatia in care nu se doreste prelungirea contractului, nu exista nicaieri obligativitatea ca angajatorul sa decida asa ceva, iar contractul va inceta de drept conform art. 56 alin.1 it i din Codul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat. sunt fost angajat ... ZidanGhepard ZidanGhepard Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat. Sunt fost angajat la o agentie de marketing. Am fost angajat timp de 1 an cu contract de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)
Angajare contract nedeterminat si incetare cu prelungire pe contr. determinat de 2 luni claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Buna ziua, Am o problema de munca la o companie, dupa ce am fost angajat pe contract nedeterminat cu 3 luni de proba in ultimile 3 zile sefa de la HR si ... (vezi toată discuția)
Incetare contract din partea angajatorului MitrusB MitrusB Buna ziua, Se da urmatoare situatie : In luna Septembrie m-am angajat in calitate de Manager la compania P. Dupa o perioada de aproximativ 5 luni au ... (vezi toată discuția)