Buna seara.Nu am luat credite de la Banci sau IFN-uri,persoane fizice fie ei camatari ,rude sau prieteni.Am primit insa SMS-uri de la banca 2 ani la rand si mi se comunicau valorile ratelor la 2 credite succesive.Contactata , Banca -mi comunica faptul ca nu sunt client al bancii,dar refuza sa-mi precizeze ca nu am fost si nu sunt TERT POPRIT si ca numele si CNP-ul meu nu sunt atasate unor pachete de credite neperformante externalizate catre recuperatorii de creante ?In corespondenta cu banca,sunt numit constant CONSUMATOR,deci e ceva...Banca a refuzat medierea si nu-mi spune de cand nu mai sunt client al lor :dinainte sau dupa externalizarea pachetului de credite neperformante.Pt. ca eu nu am fost niciodata clientul lor ,nu am girat pe nimeni ,dar sunt urmarit de o firma de recuperatori creante .Cu stima , Balas Ion
Contract
anonim_71
Contractul de credit intre banca si client constituie titlu executoriu ? Daca da la ce se refera? Un IFN sau o banca sau o companie de telefonie mobila poate ... (vezi toată discuția)