raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

Moștenire 01 
	    	Utilizator

Moștenire 01 
	    	Utilizator	    

raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

iuzer	                   

Buna ziua,
Sora mea a decedat luna aceasta. Avand in vedere ca dupa noul cod civil s-a prelungit termenul de succesiune de la 6 luni la 1 an, nu mai exista ... (vezi toată discuția)
	                    iuzer	                   

Buna ziua,
Sora mea a decedat luna aceasta. Avand in vedere ca dupa noul cod civil s-a prelungit termenul de succesiune de la 6 luni la 1 an, nu mai exista ... (vezi toată discuția)

stefan_cso	                   

Mama mosteneste in 1950 de la parintii ei o casa si gradina. (exista 2-3 martori, nu am inca acte). Parintii se casatoresc si rezulta 2 copii (eu si fratele ... (vezi toată discuția)
	                    stefan_cso	                   

Mama mosteneste in 1950 de la parintii ei o casa si gradina. (exista 2-3 martori, nu am inca acte). Parintii se casatoresc si rezulta 2 copii (eu si fratele ... (vezi toată discuția)

boudica	                   

Buna seara,
Mama a decedat in urma cu 6 luni. Ea a cumparat locuinta impreuna cu tatal meu vitreg (eu nu sunt adoptata de catre el). As dori sa stiu ce se ... (vezi toată discuția)
	                    boudica	                   

Buna seara,
Mama a decedat in urma cu 6 luni. Ea a cumparat locuinta impreuna cu tatal meu vitreg (eu nu sunt adoptata de catre el). As dori sa stiu ce se ... (vezi toată discuția)