avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Turnare placă beton fără aprobare.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Turnare placă beton fără aprobare.

Bună seara,
Locuiesc într-o vilă cu trei proprietari și deținem în comun o fâșie de teren aferentă casei, gândită pentru amenajarea unei grădini.
Cu mai mulți ani în urmă, unul dintre vecini a turnat, pe ascuns, fără aprobarea celorlalți vecini sau obținerea unei autorizații, o placă de beton pe aproape jumătate din lungimea fâșiei, pe care ulterior a și împrejmuit-o cu gard de sârmă și încuietoare.
La acel moment, împreună cu celălalt vecin, i-am reproșat doar verbal modul în care s-a comportat, dar acum dorim să-l determinăm printr-o acțiune legală să demoleze respectiva placă și gardul.
Menționăm că, pt. această construcție, a fost defrișată zona și, pe lângă aspectul total inestetic, vara se încinge puternic și emană multă căldură sub geamurile dormitoarelor.
Vă rog să-mi spuneți dacă avem șanse de reușită și cum să procedez.
Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am cumparat de curand o casa ,vecinul din dreapta ... miha50andreea miha50andreea buna ziua, am cumparat de curand o casa ,vecinul din dreapta are gradina imprejmuita cu gard de sarma iar pe acel gard a pus de curand un material din acela ... (vezi toată discuția)
Gard gradina alexi alexi Locuiesc in Banat, iar la noi casele sunt lipite unele de altele la strada si se prelungesc de obicei cu o curte si uneori cu o mica gradina de ... (vezi toată discuția)
Gard comun demolat de vecin. buna ziua ,as dori cum trebuie sa ... Maryegy Maryegy Gard comun demolat de vecin. Buna ziua ,as dori cum trebuie sa procedez in următorul caz: gradina +casa de la tara avea gard comun format din clădire ... (vezi toată discuția)