avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... OBTINERE AUTORIZATIE DE CONSTRUCTIE
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

OBTINERE AUTORIZATIE DE CONSTRUCTIE

Este nevoie de obtinerea autorizatiei de constructie pentru schimbarea integrala a dalelor aferente unui pavaj dintr-o curte? Dalele trebuie schimbate deoarece au o vechime de 13 ani si sunt toate sparte.
Ultima modificare: Marți, 4 Decembrie 2018
financial saguarotech, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:23, 4 Decembrie 2018
Pentru pavajul curtii nu este necesara autorizatie de ctie.
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_375...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza tehnica zada59 zada59 La solicitarea unei autorizatii de constructie e suficienta expertiza tehnica pe apartamentul in cauza, sau e nevoie de o expertiza pe intregul bloc? (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie Sonkovics Andrei Sonkovics Andrei Am o terasa la mansarda cu vedere inspre gradina mea pe care am autorizatie de constructie si am inchiso cu termopan fara a modifica golul sau structura !Am ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie pentru pavele si borduri in curte Cosmin2717 Cosmin2717 Buna ziua! Am inceput in curtea casei lucrarile pentru pavare. am pus bordurile si o parte din pavele. La scurt timp am primit o notificare de la primarie ... (vezi toată discuția)